Dekorasyon

Renkli Düğmeler İle Ev Dekoru

Giysilerde kullandığımız irili ufaklı düğmeleri seviyor musunuz, siz de bir düğme çeşidi tutkunu musunuz, o zaman bu yazımız tam da size göre!

Yapıştırmalar

Dekorasyon da Renklilik
Dekorasyon da Renklilik

Seçtiğiniz çeşitli renk ve ebattaki düğmeleri, basit bit yapıştırıcı kullanarak: vazolara, örtülere, dolaplara, avizelere masalara ve daha birçok yere yapıştırarak inanılmaz bitleşimler (kombinasyonlar) oluşturabilirsiniz.

 

Kutu kapaklarını düğmelerle süsleyebilir, çerçeve kenarlarında, gerek tümüyle gerek belli bir bölümde kullanarak (renk seçimini benzer renklerden yaparsanız daha güzel olacaktır) çok farklı neticeler alabilirsiniz.

 

Bardak ve kupaların etrafına yapıştırarak süsleyebileceğiniz gibi, geniş süs tabakları içinde kullanacağınız renkli düğmelerle benzersiz ve size özel dekoratif eserler yaratacaksınız.

 

Dikimler Ve İğne İle Tutturmalar

Renkli Düğmeler
Renkli Düğmeler

Yılbaşı süslerine, iğneliklere masa örtüsü kenarlarına, masa üst örtülerine(Runner) ve kanepe/yatak örtülerine işleyerek sanatınızı konuşturabilirsiniz.

 

Düğmeleri peçete kenarlarına dikebileceğiniz gibi, peçete yüzüklerine de tutturabilirsiniz. Peçete renklerinin birkaç ton açığı ve koyusu ile müthiş geçiş etkileri (efektler)  yapabilirsiniz.

 

Abajurlar neredeyse sonsuz bir düğme işleme alanıdır. Çeşitli renk ve büyüklükte düğmeler kullanarak abajurların etrafında kendi dünyanızı oluşturun.

 

Kırlentlerde deneyebileceğiniz tasarımlara birkaç örnek: çiçek desenleri, ağaç desenleri, geometrik şekiller, isim baş harfleri ile basit meyveler: çilek elma, üzüm vb. olabilir.  Hem bunları yaparken eğlenerek geçireceğiniz zamana ise paha biçilemez!

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir