Moda

2015 Tesettür Modası

Kış günlerinin geride almasının ardından gelen bahar ile giyim dolapları da yeniliğe açık tutuluyor. Özellikle son zamanlarda tarz olmaya başlayan tesettür kombinler de modaya damgasını vuruyor. Eşarplardan elbise ve tunik modellerine eteklerden ayakkabılara her yanı saran yenilik moda akımları ile uyumlu olarak dolaplarda yerini alıyor.

Tesettür Elbise
Tesettür Elbise

Nerede Ne Giyinmeli?

Hafta sonu alışveriş için dışarı çıkacaksanız elbette sportif giyinmeniz yarar sağlayacak. Hem spor hem de şık olmanın anahtarı ise detaylarda gizlidir. Salaş bir pantolon üzerine uzun gömlek giyerek ve mevsime uygun etnik desenli bir hırka harika olacak. Eşarbınızı ve ayakkabılarınızı modern tarzda bir araya getirerek farklı bir şıklığa ulaşabilirsiniz.

Tesettür Giyim
Tesettür Giyim

Ya da ailecek bir sabah kahvaltısı yapmak için gidecek olursanız şık olmanız kaçınılmaz olacak. Bu kombinde ise parlak noktalara dikkat etmelisiniz.Nil yeşili rengi her zaman ki çarpıcılığını kullanarak etek ve şifon gömlek giyebilir metal saat ya da parlak detaylı ayakkabılarınızla gözleri cezbedebilirsiniz. Makyaj için ise her zaman sadelikten yana olmanızda fayda var. Bahar ile birlikte kullanacağınız şeftali tonları ise saf bir güzellik katacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir