Dekorasyon

Dekorasyonda Aynaların Önemi

Evinizi daha büyük göstermek istiyorsanız aynalar sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Dekorasyon hileleri arasında başı çeken aynalar, küçük odalarınızın daha geniş ve ferah gözükmesini sağlayacak küçük dekorasyon oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte, aynalarla yapılabilecek dekorasyon hileleri:

ayna modelleri
ayna modelleri

Işığı Arttırın

  • Çeşitli ayna modelleri ile odalardaki ışıkların parlaklık derecesini arttırarak çok daha aydınlık bir eve sahip olmanızı sağlar. Özellikle konum olarak pencerenin tam karşısındaki bir duvarı tercih ederseniz, bu ayna pencereden gelen tüm ışığı odanıza yansıtacak ve böylece ışıl ışıl bir odaya sahip olacaksınız.
  • Eğer odanızın daha derin ve çok daha geniş görünmesini istiyorsanız bunun içinde karşılıklı iki duvara aynalar yerleştirebilirsiniz. Bu aynalar odanızı olduğundan çok daha derin gösterecektir.
ayna modelleri
ayna modelleri
  • Odanızın her taraftan görünebilen bir köşesine ya da duvarına yerleştirebileceğiniz bir ayna sayesinde odanız çok daha büyük gözükebilir. Yansıma yoluyla olduğundan daha büyük görünen odanız aynı zamanda çok daha aydınlık bir oda olacaktır.
  • Ayrıca sade bir dekorasyona sahip olan odanızı şık göstermek istiyorsanız, duvara kristal ve şık taşlarla bezenmiş çerçeveli bir ayna asabilir ve odanızın dekorasyonunu patlatabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir