Moda

2015 Bayan Ayakkabı Modası

Bayanlar için ayakkabı ve çanta büyük bir tutku halindedir. Bu sezon ise bayanların büyük bir tutku ile bağlı oldukları bayan ayakkabı tasarımlarında oldukça farklı tasarımlar ön plana çıkıyor. Kıyafetlerinizin tamamlayıcısı parçalar halinde olan şık ayakkabılar ile birbirinden farklı kombinler yaratabileceksiniz.

Geçtiğimiz sezonlarda hayatımıza giriş yapan şeffaf topuklu bayan ayakkabı modelleri artık yeni bir trend halinde olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü moda tasarımcılarının ve modanın dev markalarının tamamı artık kataloglarında şeffaf topuklu bu şık ayakkabıların tasarımlarına yer veriyor.

Püskül Detaylı Ayakkabı Modelleri

Püskül ise sokak modası denildiği zaman aklımıza ilk gelen şık ve estetik bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Püskül bu sezon ayakkabılar başta olmak üzere elbiseler, montlar, aksesuarlar ve çantalarda sıkça karşılaşacağımız hoş bir detay olacak.

ayakkabı modeli
ayakkabı modeli

Platform topuklu ayakkabılar ise her bayanın giymek için heyecanlanacağı şık ve sade tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Giyilmesi oldukça zor olabilen bu topuklu ayakkabıları doğru şekilde giyerek ve kombinleyerek daha çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir