Moda

Bohem Giyim Tarzı Nedir?

Son yıllarda moda haline gelen bohem giyim tarzı özellikle ünlü tasarımcıların estetik dokunuşları ile bayanların vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor. Püsküllü aksesuarların yoğun olarak kullanıldığı çantalar, ceketler ve botlar bohem tarzında en fazla ön plana çıkan parçalar oluyor.

bohem tarz
bohem tarz

Bohem denildiği zaman akla gelen bir diğer nokta ise örgü ve dantel dokunuşlar oluyor. Tığ ile hazırlanmış olan örgüler ve danteller kıyafetlerin daha fazla detaylanmasını sağlıyor.

Bohem Giyim Tarzı ve Aksesuarlar

Bohem giyim tarzında yoğun olarak kullanılan renkler arasında ise baharat ve toprak renkleri yer alıyor. Kahverenginin tüm tonlarının sıklıkla kullanıldığı bohem giyim tarzında çiçek desenleri de kullanılıyor.

Kovboy şapkaları ve volanlı şapka modelleri ise bohem tarzında önemli bir yere sahiptir. Yaz aylarında ise bohem bir stil yaratmak isteyen bayanlar hasır şapkalar kullanabilirler.

moda
moda

Takı kısmında ise özellikle üst üste takılan renkli bilezikler ve kolyeler yer alıyor. Tüy şeklinde olan sallantılı ve uzun küpeler pek çok bayanın ilk tercihleri arasında yer alan aksesuarlardan oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir