Teknoloji

Lumia 950 XL

Ünlü marka Microsoft’un 2 yeni modeli olan Lumia 950 ile Lumia 950 XL büyük ses getireceğe benziyor. Firmanın bu modeller ile alışkın olunan modelleri dışına çıktığı söylenir.  Bu modelde amiral gemisi telefon hakkında detaylar gündeme yansıyor. Telefonun tasarımı incelendiğinde, bir hayli sade tasarımı dikkat çektiği görülüyor.

lumia
lumia

Telefonun işletim sisteminin Windows 10 mobile olduğu ve Lumia 950 XL amiral gemisi akıllı telefonun oldukça çıtayı yükseltecek bir model olduğu düşünülüyor. Windows 10 işletim sistemine sahip olmasından dolayı, ekranı televizyona aktarmanın otomatik olacağı telefon hakkında verilen detaylar arasındadır.

Üretilen telefonun klavyesinin bluetooth tabanlı olduğu söylenebilir. Belirtilen detaylara göre telefon bir mause yardımıyla bilgisayar gibi kullanılabilme özelliğine sahiptir. Telefon, yekpare polikarbon kasadan meydana gelmiş olup 32 GB dâhili hafızaya sahiptir.  Akıllı telefon modelinin, piyasada geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesi bekleniyor. Telefonun hoparlörünün de faydalı olacağı düşünülüyor. Microsoft’un bu modellerle iyi sonuçlar elde edeceği söylenenler arasındadır.

lumia 950 xl
lumia 950 xl

Lumia 950 XL Detayları

Lumia 950 XL amiral gemisi akıllı telefonun arka yüzeyinde kameranın genişliği dikkat çeken özellikler arasındadır. Telefonun çözünürlüğü 20 mega pikseldir. Akıllı telefonda 3 adet led flaş bulunuyor. Telefonun ön kamerasının da gayet iyi olduğu düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir