Moda

2015 – 2016 Sonbahar Kış Sezonu Ayakkabı Modası

Sonbahar kış sezonunda ayakkabı modasında hitlerin savaşı yaşanıyor. Oldukça farklı tarzlara ve farklı beğenilere hitap edecek olan birçok model içinde kendinize en uygun olan modelleri seçebilmeniz hiç de zor olmayacak. Klasik giyimden sportif giyime kadar birçok modellin içinde barındığı ayakkabı koleksiyonları tasarımcıların özenle hazırladıkları koleksiyon ile de daha da farklı bir görünüme kavuştu.

bootie ayakkabı
bootie ayakkabı

Sonbahar Kış Modelleri

Bu sezonda karşımıza farklılığı ile çıkan kürklü, püsküllü, kitten topuklu, şeffaf topuklu, cap –toe modellere lateks çizmeler eşlik ediyor. Kitten topuklu ayakkabılarda küçük ve ince topuklar hâkimken cap-toe ayakkabı modellerinin burun kısmı farklı bir kumaş ile renklendirilerek oldukça şık bir duruş elde ediliyor. Lateks çizmeler ayrıca çorap çizmeler ile yarılacak olan modelleri ile hem esnek hem de kullanışlı duruşları ile dikkat çekiyor. Ayrıca lateks çizmeler tasarımcıların farklı koleksiyonları ile de renklendi.

stilettolar
stilettolar

Bu modellerin yanı sıra klasik ayakkabılar da stilettolar önceliği aldı. Bilekte biten bottie modelleri sezonun en çok tercih edilen tasarımlarıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir