Moda

2015 Kareli Etek Modası

1970’leri anımsatan nostaljik bir havası olan ve şimdilerde yeniden moda olan kareli etekler, gardırobumuzun demirbaşlarından olan parçalar.

Geçmişten gelen ve günümüzle en güzel şekilde uyum sağlayan kareli eteklerin sonbaharda oluşturduğu romantik görünüm birçok kadının vazgeçilmezi ve özellikle nostaljik görünümü seven kadınların da en sevdiği kıyafetleri arasında geliyor.

kareli etek modelleri 2015
kareli etek modelleri 2015

Kareli Etek Kombinleri

kareli etek modelleri
kareli etek modelleri

Kareli eteklerin hem mini hem de diz altı uzun boylu kareli etekler kullanarak birbirinden farklı tarzlar oluşturabiliyoruz. Genelde kareli eteklerde en güzel ve en çok tercih edilen renk kahverengi ve kahverenginin tonları olduğundan bu rengi kırmızı, ekru, kiremit gibi gömlek veya kazaklarla birlikte kombin yapıp şık bir kemer ve ayakkabı gibi aksesuarlarla zenginleştirdiğimizde ortaya harika bir görüntü çıkıyor.

kareli etek
kareli etek

Kareli eteklerin altına genellikle topuklu veya topuksuz botlar, çizmeler giyilerek kombin yapılabilir. Bu kombin önerileri her zaman yapılagelen rutin kombinler ancak bunun yanı sıra 2015 modasında kareli eteklerin çiçek desenli kıyafetlerle bol bol kombin yapıldığına da şahit olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir