Yaşam

2015 Yazlık Takı Ve Aksesuar Modelleri

Yalnızca yaz aylarında değil her mevsim bayanların gönülden büyük bir tutku ile bağlı olduğu parçalar arasında aksesuarlar yer almaktadır. Bayanların şıklığına şıklık katabilme özelliğine sahip olan takı ve aksesuar modelleri kıyafetlerin de daha detaylı gözükmesini sağlayabilecek özelliklere sahiptir. Çanta, gözlük, takı, kemer, şapka, saç tokaları ve daha fazlası bu sezon da yaz aylarında bayanları daha bir şık stile kavuşturmak için karşımıza çıkıyor.

aksesuar
aksesuar

Çantalar bu yıl yine büyük boyutlarda karşımıza çıkıyor. Rugan çantalar, özellikle ayakkabılarınız ile uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz şık detaylara sahip. Zımba ve altın detaylar her yıl olduğu gibi bu yıl da moda olarak ortaya çıkıyor. Püskül modası ise 80’li yılların nostaljik havasını stilinizde hissedebileceğiniz şekilde bu yıl aksesuar modelleri arasında yerini alıyor.

Siyah Takılar Ve Gözlük Modelleri

Takılara bakıldığında ise bu yıl siyah rengini çok fazla görüyoruz. Kıyafetlere olan uyumu ve tüm renk tonları ile kolay kullanılabilmesi özelliği ile dikkat çeken siyah rengi bu yıl asaletini yansıtmak isteyen bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Siyah takılarınızı açık renkli ve koyu renkli tüm elbiseleriniz ile birlikte uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

aksesuar modeli
aksesuar modeli

Gözlük modellerine bakıldığı zaman bu yıl yine 80’li yıllarda yer alan büyük gözlükleri sıkça görüyoruz. Yüze tam oturması ve yüz renginize olan uyumu ile rahat bir şekilde kullanabileceğiniz şık gözlükler kıyafetlerinizi tamamlamanızı sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir