Moda

2015/2016 Sonbahar-Kış Bayan Manto Ve Ceket Trendleri

 

2015/2016 sonbahar-kış trendleri kreatif moda dehasıyla muhteşem bir sezon geçirmeye hazır. Bayan manto ve ceket trendleri son derece şık ve farklı tasarlanmış modelleri ile beğeniye sunuluyor. Öne çıkan modelleri beraber inceleyelim.

Kürk Yaka Manto Ve Ceketler

2015/2016 sonbahar-kış manto ve ceket trendlerinde kürk yakalı tasarımlar göze çarpıyor. Blazer ceket ve bomber ceket modellerinde kullanılan kürk yakalar sıcak ve yumuşak bir etki uyandırdığı gibi şık bir görüntü sergiliyor.

kürk yaka manto
kürk yaka manto

Astarlı Ceket ve Mantolar

Sezonun ceket ve manto trendleri arasında yer alan astarlı tasarımlar tamamen özgün ve değişik bir havada. Genellikle yakalardan aşağıya doğru kendini gösteren astarların renkleri manto veya ceketin ana rengine uyum sağladığı gibi tamamen zıt bir renkte de olabiliyor.

manto
manto

Şal Yaka Kısa Manto

Geçtiğimiz sezonda moda olan ve hayli beğeni toplayan şal yaka mantolar 2015/2016 sonbahar-kış trendleri arasında iddialı bir şekilde yerini alıyor.

şal yaka manto
şal yaka manto

Geçen sezon uzun olan şal yaka mantolar, bu sezon kısa modellerde tasarlanmış. Çift yüzlü kumaşlardan yapılan şal yakalar harika bir moda tasarımı olarak en gözde trendlerden biri olarak biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir