Moda

2017 Yılının Modası Yeşil

Her yıl bir başka rengi hayatımıza girmesi ile o renk üstünde belli oynamalar yaparak modaya ayak uydurulmaya çalışılıyor. Farklı renk kombinasyonlarında da ağırlık o senenin moda rengine verilir. 2017 yılına girdiğimiz şu günlerde ise moda olan renk olarak yeşil açıklandı. Bu yıl her kıyafette ve her kombinasyon parçalarında yeşil renginin tonlarını görmeniz mümkün.

çanta
çanta

Yeşil renk güvenin temsili olup ayrıca istikrarı da çağrıştıran bir renktir. Bu sebeple bu sene bu rengi hayatımıza katarak ayıca canlı ve taze bir görüntü yakalayabilirsiniz. Yeşilin her tonunu giyiminizde değerlendirmeniz mümkün. Pantone tarafından yapılan açıklamada yılın rengi seçilen yeşil, monttan saç tokalarına ve ayakkabılara kadar her kombin parçasında yer alacak gibi görünüyor.

Yeşil En Çok Hangi Tonu ile Geliyor?

Yeşil her renk tonu ile kullanılabilecek olup aynı zamanda umudu, canlılığı ve ferahlığı da hayatımıza katacak gibi gözüküyor. Sadece giyim kombinasyonlarında değil aynı zamanda ev aksesuarları, mobilyaları ve ev giyimine kadar birçok alanda yeşil rengi görmeye başlayacağız.

koltuk
koltuk

Sıcak ve samimi bir renk olan yeşil yaz sezonunda da özellikle sahillerde kendini göstermeye başlayacaktır. Bun yanında kış modasında da kaban ve botlarda tercih edilebilir. Kazak, çanta, ayakkabı ve çeşitli aksesuar ürünlerinde de yeşil tonlarını görebilirsiniz. Yeni sezonda yeşil tonlarına uyum sağlayacak renklerin kullanımı da görülecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir