Moda

2015 2016 Sonbahar Kış Sezonunda Renk Trendleri

2015-2016 Sonbahar Kış sezonu moda konusunda iddialı olan tasarımcıların katkısı ile oluştu. Milano, New York, Londra ve Paris de yapılan moda haftaları sonucunda sonbahar kış sezonunun renk trendleri de belirlendi.

moda
moda

Hangi Renkler Moda

Sonbahar kış sezonunda içimizi ısıtacak olan renkler hâkim olacak. Doğadan esinlenerek oluşturulan yeni sezon hit renkleri soğuk günlerin griliğini yok edecek. Bebek pembesi ve bebek mavisi gibi romantizmin çağrışımlarını oluşturan pastel tonlar bu sezonda moda olmaya devam ediyor. Ayrıca askeri yeşil rengi de geçen sezon olduğu gibi bu sezonunda trend rengi olmaya devam eden renk.

sonbahar
sonbahar

Yeni eklenen renk maşala rengi ismini İtalya’nın Marssala kasabasında üretilen şaraplardan alarak bu sezonunun en hit rengi haline gelecek. Şimdiden gardırobunuzda bu renk kıyafetler için yer açın.

Ayrıca turuncu, hardal rengi, teal mavisi, pastel renkler, mor, gül kurursu, neon renkler, gri, beyaz, krem, kahverengi de yeni sezonda sokaklarda ve davetlerde sıklıkla karşılaşacağımız renkler arasında yerini aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir