Dekorasyon

2016 Yılında Duvar Dekorasyon Modası

Duvar boyası olarak tek rengin tüm eve uygulandığı dönemlerden iki renk ile aynı odanın uyumlu bir şekilde boyanabildiği oldukça modern günlere geldik.

duvar
duvar

Farklı bir görüntü sağlayan iki renk duvar dekorasyonunda odanın darlığına ya da genişliğine göre farklı seçenekler kullanılabiliyor. Dar olan mekânları daha geniş ve geniş alanları ise daha sıcak şekle sokan iki renk duvar boyama modasına 2016 yılında kabartma desenli duvar kâğıtları ekleniyor.

duvar dekorasyonu
duvar dekorasyonu

Nerelere Uygulanır?

Oturma odası, yemek odası, banyo, mutfak, yatak odası ve salonlarda uygulanabilen 3d duvar kağıtları ayrıca iş yaşamında da sıklıkla kullanılıp özellikle toplantı salonlarına farklı bir ambiyans katıyor.

duvar dekoru
duvar dekoru

3d duvar kâğıdı uygulaması diğer adı ile kabartmalı duvar kâğıtlarını uygulama işlemini yaparken bazı noktalara da dikkat etmek gerekir. Odanın genel havasına ve mobilyalara uygun olarak döşenmesi gereken kabartmalı duvar kâğıtları genellikle odak noktalarına uygulanır. Salonlarda ya da oturma odalarında televizyon standının arkası ya da en uzun odanın direk göze çarpan duvarına yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir