Gebelik

2015 Hamile Giyim Modelleri

Hamilelik dönemi, bayanların en zor dönemleridir. Her gün büyüyen bir karın var ve bununla beraber gardıropta duran bir sürü kıyafette bir türlü istenilen şekilde olmuyor… Hal böyle olunca sağlıklı bir şekilde giyinmenin önemi de artıyor ve ister istemez bebeğin rahat olacağı kadar bireyin de kendi rahatlığı adına hamileliğe uygun kıyafetler aranıyor.

gebe kıyafeti
gebe kıyafeti

Gardıropta duran tüm kıyafetleri bir kenara bıraktıktan sonra, hamilelik kıyafetleri olarak seçili belli başlı firmalardan alışverişler yapılarak en güzel şekilde kıyafetlere önem verilebilir. Bununla birlikte, karnınızı fazla sıkmaz ve oturup kalkar pozisyonlarda da hiçbir şekilde ağrı çekmezsiniz.

gebelik
gebelik

Hamilelik Döneminizi Rahat Geçirin

Hamilelik gerçekten de önemli bir dönemdir. Bu dönem içerisinde rahat olmak ve bebeğinize rahatlığı hissettirmek önemli ayrıntılardır. Bunun içinde karnınızı sıkan, sıkıştıran kıyafetlerden uzak durmalı ve rahat giyinmeyi, karnınıza baskı uygulayan kıyafetleri denemeyi bırakmalısınız.

tulum
tulum

Bol ve uzun bluz modellerinden tutun da bayanlara şık bir şekilde yakışan uzun kollu gömlek modelleriyle de bol ve geniş bir trend içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Hamilelik kıyafetleri olarak üretilen tamamen hamileliğinizi ön plana çıkartan modellerden ziyade, geniş ve bol elbise türlerine yer vererek kendi tarzınıza yakın bir giyim modelini siz de kendi başınıza oluşturabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir