Dekorasyon

2015 Kitaplık Modelleri

Kitap okuma tutkusuna sahip olanlar ve öğrenciler için her evin vazgeçilmez parçaları arasında kitaplıklar yer alıyor. Kitaplar, defterler ve benzer eşyaları daha düzenli bir şekilde mekan içerisinde koruyabilmek ve yerleştirebilmek için en ideal parçalar olan kitaplıklar, ev dekorasyonuna da çok farklı bir hava katabilmektedir. Yeni sezonun kitaplık modelleri de ev dekorasyonunuza uygun şekilde kullanabileceğiniz en iyi alternatif modelleri sunuyor.

2015 kitaplık modeli
2015 kitaplık modeli

Yeni sezonun kitaplık modelleri sayesinde dekorasyonunuz bir bütün içerisinde uyumlu olarak yaratılabiliyor. Oturma odalarınızdaki saat, lambader, tablo gibi parçaları yerleştirdikten sonra mekanda kalan boşlukları en iyi şekilde kitaplık mobilyaları ile tamamlayabilirsiniz.

2015 kitaplık modeli
2015 kitaplık modeli

Kitaplığı yerleştirdiğiniz mekanınıza yalnızca kitaplarınızı değil elinizdeki tüm ufak aksesuarları ve süsleri yerleştirebilir, bunları misafirlerinize hoş bir şekilde sergileyebilirsiniz. Koleksiyonerlerin de bu bağlamda faydalandığı kitaplık modelleri oldukça ekonomik bir dekorasyon parçası halindedir.

Küçük Mekanlarınızı Daha Geniş Gösterin

Küçük mekanların daha ferah ve geniş gözükebilmesi de kitaplık modelleri sayesinde mümkün olabilmektedir. İçerisine yalnızca kitap yerleştirilmediği için kullanmadığınız ufak eşyaların ve süs eşyalarınızın ortadan kaldırılarak  daha az yer kaplamasını kitaplık modelleri ile sağlayabilirsiniz.

2015 kitaplık modeli
2015 kitaplık modeli

Dekorasyonda renk uyumu yakalamak istiyorsanız, oturma odanızdaki mobilyalarınız ile uyumlu bir kombin yaparak farklı bir renk uyumu yaratabilirsiniz. Böylelikle karakterinizin yansıtmak istediğiniz noktalarını daha özgür bir biçimde dekorasyon içerisinde yansıtabilirsiniz. Kapaklı, sürgülü ve camlı kitaplık modelleri arasından ihtiyacınız olan modeli seçerek eşyalarınızın sürekli olarak düzenli bir şekilde gözünüzün önünde olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir