Finans

2015 Mobilya Tasarımlarına Göz Atın!

Evlilik hazırlığı yapanlar ile bu sene evinizi yenileme kararı alanlar çok şanslı! Çünkü 2015 yılında mobilya tasarımları adeta evrim geçirdi. Son derece farklı tasarımlarla hayat bulan mobilyalar bir önceki yılın modellerinden dahi oldukça farklı… Bu farklı tüm mobilyalarda hatta tüm modellerde görmek mümkün hale geldi. En büyük fark ise koltuk takımlarında göze çarpıyor.

Evinizde Pastel Renklere Yer Açın

Koltuk takımları eskiden kahverengi, bej rengi ve deve tüyü rengi arasında gidip gelirdi. Farklı bir renkte koltuğa sahip olmak isteyenler mutlaka bir firmaya özel sipariş vermek zorunda kalırdı.

mobilya
mobilya

Oysa şimdi kırmızıdan maviye, sarıdan pembeye, yeşilden mora kadar aradığınız her renkte koltuk takımını kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu renkler dayesinde gökkuşağının enerjisini evinize taşıyacaksınız.

Ahşap mobilyalarda da pastel renk tonlarını bulabilirsiniz. Ancak yemek masası, TV ünitesi gibi mobilyalarda asıl göze çarpan değişim, kesimlerinde gizli… Artık simetrik kesimli mobilyalar yerine daha modern çizgileri evinize taşıyan tasarımları satın alabilirsiniz. Daire şeklinde bir TV ünitesi ya da yıldız şeklinde bir şifonyer sizin de evinize neşe getirecek!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir