Teknoloji

2015 Teknolojik Ürünler Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Teknolojini her geçen gün ilerlemesiyle birlikte her gün yeniliklerle karşı karşıyız. 2015 teknoloji ürünleri arasında her kesimden tüketiciye hitap eden yüzlerce ürün var. 2015 ‘de pek çok firma piyasa sürdükleri ürün, yazılım, servisle rakipleriyle rekabet halinde olacak. Diğer yıllara göre bu yıl firmalar daha cesur. Hayal gücünüzün düşünemeyeceği kadar geniş bir ürün yelpazesiyle tüketicilerin karşısına çıkacaklar.

2015 teknolojileri
2015 teknolojileri

2015 yılında artık giyilebilir teknolojik ürünlerle karşı karşıyayız. 2014 yılında yavaş yavaş tanıştığımız bu ürünlere 2015 yılında artık karşımıza daha sık çıkacağı kuşkusuz. Sağlıktan tutunda spora kadar pek çok alanda bu ürünler karşımıza çıkacak. Son yıllarda bazı ürünlerde karşımıza çıkan “ akıllı” sıfatı artık daha çok ürüne ön ad olacağa benziyor.

2015 teknolojileri
2015 teknolojileri

2015 ile tüketicilere sunulacak olan ürünler nelerdir?

Her yıl yeni bir telefon ile karşımız çıkan Apple’ın 2015 yılında da yeni bir telefonla karşımıza çıkmasını ve isminin de iPhone 7 olması bekleniyor.  Google Glass’in,  google’un seçtiği  özel müşteriler dışında daha geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir