Moda

2015 Yılı Yaz Trendleri

2015 yılı geçmişin izlerini taşıyan modern bir çizgiye sahip moda anlayışına sahip kombin ve kıyafetler ile karşımızda. Vintage esintileri bolca gördüğümüz yaz koleksiyonlarında en dikkat çeken ayrıntı ise süet parçaların çokça kullanılması oluyor. 2015 yaz trendleri bohem, modern, transparan ve bol paça bir yaz olacağa benziyor.

yaz trendleri
yaz trendleri

70’lerde sıkça kullanılan pötikareler kış aylarında podyumlarda tanıtılan kıyafetler ile sinyallerini vermişti. Yaz aylarında öne çıkan pötikare desenli etekler, ceketler ve pantolonlar kombinlerin vageçilmezi olacak.

yaz trendleri
yaz trendleri

Süet genellikle kış aylarında tercih edilen bir kumaş olsa da yaza taşınmayı başararak 2015 yılının en çok tercih edilen parçalarından biri olmayı başarmış durumdadır. Çabuk leke tutan yapısı kullanımı zorlaştıran bir ayrıntı olsa da elegant duruşu ve incecik yapısı ile gömlek, etek ve ceketlerde sıkça göreceğimiz bir tercih oluyor.

2015 Yılının Öne Çıkan Diğer Tercihleri

2015 yaz aylarında bol pantolon, çiçek desenler, pop art renkler düz lacivert ve düz beyaz kombinler duruma ve moda göre sürekli göreceğimiz örnekleri oluştururken, sokak modasını her sene dinamik tutan ve canlandıran kişiseleştirilen kombinler yazın yine en trend hareketlerini oluşturacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir