Dekorasyon

2016 Yılının Trend Rengi

Acı tatlı hatıralar ile dolu 2015 yılının son günlerindeyiz. Yepyeni ve tertemiz bir yıla gireceğiz. 2016 yılı moda içinde oldukça hareketli bir yıl olacağa benziyor. Çünkü daha yeni yıla girmeden 2016 modası az çok belirlenmeye başladı. Özellikle dekorasyon anlamında 2016’nın moda olacak renkleri göze çarpıyor.

dekor
dekor

Bu yıl bu renkler moda camiasının başını süsleyecek. Bu renkler ile evinize harika ve modern bir görünüm kazandırabilirsiniz. Eviniz daha şık ve daha canlı olacak. Şu klişeleşmiş beyaz renk boyadan kurtulun ve bu renkleri keşfedin. İşte 2016 yılının dekorasyon dalında trend olacak renkleri.

trend renkler
trend renkler

Pastel Tonlar

Bu yılın modası kesinlikle pastel renkler. Pastel tonları evinizin duvarlarına ya da mobilyalarınıza uyarladığınızda harika bir görünüme sahip olacak eviniz. Pastel tonlar her sene moda olan renkler arasında yer alıyor. 2016 yılında da bomba gibi olacağı kesin. Pembe renkte bir hayli revaçta olacağa benziyor. Siz hemen bu renkleri değerlendirmeye başlayın. Geç kalmayın, ilk sizin olsun. Mutlu yıllar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir