Moda

2017 – 2018 Kış Kombinasyon Fikirleri

Sonbaharın toprak tonları, sararan yaprakları, yağmuru ve serinleyen akşamları derken kış aylarına da geçiş hızlandı. Kış kombinasyonunuz içinde nelere yer vermeniz gerekir? 2017 – 2018 kış moda kombin önerileri içinde neler yer alıyor? Demode olan giyim stilleri ya da parçaları nelerdir? Tüm bu soruların yanıtlarını sizin için araştırdık.

kaban kombinleri
kaban kombinleri

Kaşe Kaban Şıklığı

Yeni sezon içinde en çok görmeye alışacağımız parçalar kaşe kabanlardır. Kaşe kabanlar anında şıklığı yakalamanıza destek olup özellikle sokak modası içinde son derece cool bir etki yakalamanıza destek olacaktır. Farklı renklere, modellere, boya sahip olan kaşe kabanlar aynı zamanda kırçıl desenli olarak da yeni sezonda yer alıyor. Kırçıllı desene sahip olan kaş kabanlara mutlaka gardırobunuzda yer açmanız önerilir.

Sonbahardan Kışa Geçişte Deri Ceket Kombinleri

Sonbahar ile kış arasında geçiş döneminde ise mutlaka deri ceket kombin seçeneklerinden yararlanmanız önerilir. Kazaklar, kalın gömlekler ya da elbiseler ile oldukça şık bir kombin oluşturmanız mümkün. Aynı zamanda kot pantolon, kadife ya da deri pantolonlar ile de değerlendirebilirsiniz. Deri ceketleri kışın sonlarında da kombinlerinizde kullanabileceğiniz için gardırobunuzdan çok uzaklaştırmamanız önerilir.

kaşe kaban
kaşe kaban

Kazak Elbiseler

Yeni sezon içinde ne çok göreceğimiz kış kombinasyonunda kazak triko elbiseler geliyor. Son derece hoş bir görüntü yakalanmasını sağlayan elbiseleri kemerli ya da kemersiz olarak da kombin yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir