Dekorasyon

2017 Dekorasyon Trendleri

Evinizi yenileme düşüncesinde iseniz yeni trendler mekânınızda radikal değişiklikler yaratabilir. Ev dekorasyonunda moda renkler, stiller, duvar renkleri, kumaşlar, aksesuarlar ve daha fazlası ile yeni sezon trendlerine hazır olun…

  • Sezonun dekorasyon renkleri…

2017 yılının dekorasyon renklerinde hâkimiyet pastel tonlarında. Mobilya ve ev tekstili seçiminde iç karartan koyu kahverengi tonların yerini soft maviler, açık yeşiller, fildişi, krem gibi yumuşak renkler alıyor. Zıtlık yaratmak için baharat renkleri, mat kırmızılar, zümrüt yeşili, koyu maviler ve limon yeşili favori renkler olacak.

Dekor Modası
Dekor Modası
  • Mobilya seçiminde doğal malzemeler…

Mobilya seçeneklerinde “doğaya dönüş” trendi devam ediyor. Doğal malzemeler, ahşap kolçaklı koltuklar, ahşap sehpalar, oturma gruplarının gözdesi olarak uzun süre daha kalıcı olacak gibi görünüyor.

  • Zemin kaplamalarında renkler…

Özellikle küçük mekânlar için açık zemin renkleri daha ferah bir ortam yardımcısıdır. Zemin döşemelerinizi değiştirmeyi düşünüyor iseniz seçiminizi bu sezon trend olan ekru, şampanya, çok açık gri gibi renk tonlarından yana kullanın.

  • Country mobilyalar ve retro stiller gözde

2017 mobilya modasında ön planda Country mobilya dekorasyon tarzınıza dinamik bir hava vermeyi düşünenler için ideal. Ayrıca modernize edilmiş retro görünümlü aksesuarlar popüler olacak.

Banyo Dekorasyon
Banyo Dekorasyon
  • Yatak odası dekorasyonunda eskiye dönüş

Uzun süredir hâkim olan ahşap, ferforje, metalik yatak başlıkları 2017 yılında yerini kadife ve kapitone gibi yumuşak malzemeler ile kaplanmış modellere bırakıyor.

  • Mutfak dekorasyonunda zıtlık konsepti

Mutfak dekorasyonunda ahşap ve açık pastel tonlarının üstün hâkimiyeti söz konusu, ancak kırmızı, şeftali, turunç gibi renkler ile küçük zıtlıklar yaratmak sezon trendlerinin önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir